Nieuws

  Nieuw boek


  In de zomer van 2017 verschijnt ons nieuwe boek over het verschil tussen intentie(wat er wordt gezegd) en effect(wat er wordt gehoord)  


  Mensen, afdelingen en organisaties de volgende stap laten zetten. Daar draagt Niveau M aan bij.

  Door:
  1) Van kabbelen naar daadkracht
  Het gaat niet goed en niet slecht. Hoe halen we meer uit onszelf en vergroten we onze (verborgen) talenten en slagvaardigheid?
  Niveau M confronteert mensen en organisatie met hun huidige grenzen. Laat hen ervaren wat er voorbij deze scheidingslijn ligt, opdat er uitdagingen ontstaan, waar medewerkers hun tanden inzetten en klanten blij van worden.
  2) Van zoeken naar focus (visie)
  De richting is weg, het ontbreekt aan een helder doel. Wat wordt onze bestemming en koers?
  Niveau M leert mens en organisatie hun eigen vergezicht te schilderen. Een afbeelding die inspireert en gedragen wordt door haar medewerkers.
  3) Van achteruit naar voorwaarts
  Na goede tijden gaat het nu minder. Hoe herstellen we ons vermogen om als mens, afdeling of organisatie weer bij te dragen? Niveau M boort de veerkracht van mens en organisatie aan zodat bewezen kwaliteit wederom floreert.
  4) Van ambitie naar implementatiekracht
  We zijn trots op onze heldere ambitie, maar we ontberen  implementatiekracht. Hoe versterken we het realisatievermogen?

  Niveau M helpt de (verborgen en onbenutte) kwaliteiten en vaardigheden van uw organisatie en medewerkers vrij te maken. Met deze bagage verwezenlijken zij met meer zelfvertrouwen en plezier de vervolgstap(pen) in het realiseren van de ambitie.

  Niveau M werkt met verschillende 'aanpakken'. Dat varieert van 'het ontwikkelen van nieuwe concepten en ambities' tot 'het opstellen van plannen' en 'het trainen en coachen van mensen en afdelingen'.
  Steeds vormen 'de mens' en 'morgen' het uitgangspunt, en via de weg van het dubbele lemniscaat ontstaat er beweging, perspectief en daadkracht.


  Opdrachtgevers zijn o.a.


  • Verschillende financiŰle organisaties (Achmea, Rabobank, ACI)
  • Nonprofit - organisaties (woningbouwco÷peraties,  gezondheidszorg, LU Wageningen, NISB)
  • Overheden (communicatieafdelingen van verschillende gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio's en provincies)
  • Advies- en opleidingsbureaus
  • Hogescholen en universiteiten